Sommerkonkurranse!

 Som kanskje endel har fått med seg, er jeg en Buzzador.
Dvs at jeg med jevne mellomrom mottar vareprøver som jeg tester ut og omtaler, enten Face-to-face, eller i sosiale medier. Dette er for at flest mulig skal få høre hva andre synes om disse produktene. Det kan være hva som helst, f.eks tyggegummi, hudpleie produkter, husholdningsartikler, reiser og masse annet. De fleste produktene får man gratis, andre dyrere produkter kan man kjøpe veldig billig, ca halv pris. Det flotteste jeg har testet var en bil :) DEN fikk jeg naturlig nok ikke da, men jeg fikk en fin gave etterpå :) Hvis du har lyst å bli en buzzador kan du gå inn på denne linken: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=mummimamma og registrere deg :)

Men over til noe annet:

Nå er jeg altså med i en ny kampanje, denne gang for Pantene ProV. I den forbindelse har jeg tenkt å "buzze" på en litt annerledes og mer kreativ måte enn jeg pleier, nemlig en konkurranse :)

Jeg har nemlig fått fire ekstra håroljer i testpakken, som jeg kan dele ut. (Slik som den på bildet under her) Tre av dem vil jeg dele ut her på bloggen, og så vil jeg ha en som jeg kan gi til noen jeg kjenner.
Konkurransen fortsetter under bildene:

Det du må gjøre for å være med i konkurransen er enkelt. Du skal bare svare på 3 spørsmål, og ønske meg en god ferie :)

1: Hva slags hårtype har du? Tørt, fett, normalt, skadet osv.
2: Har du langt eller kort hår?
3: Hva gjør du for å beskytte håret ditt mot vær, vind og slitasje?

Jeg vil trekke vinnerne etter at jeg har vært på ferie. 15. august tenker jeg vi sier :) Underveis i ferien skal jeg selvsagt ha med meg produktene og prøve dem ut, så kommer det et nytt innlegg om hva jeg synes når jeg kommer hjem. Da annonserer jeg også vinnerene :)

La meg gjerne høre hva du synes hvis du har prøvd disse selv :)

Her er et Før-bilde av håret mitt. Jeg har som du ser, langt hår, og det er ganske slitt og skadet, og floker seg fryktelig lett. Kanskje bildet i neste Buzz-innlegg viser et sunnere og mer glansfullt og ikke så skadet hår?

God sommer!

 

#buzzador #panteneungbuzz #panteneprov

6 kommentarer

Doodles

15.07.2014 kl.14:30

Ooh, schpanande! Det er en hel jungel med hårprodukter der ute, så det er litt gøy at du faktisk får teste dem gratis ^_^

1: Håret mitt er _herpet_, ikke skadet. Herpet. Var hos frisøren i går, og hun kommenterte at det ihvertfall var bedre enn sist jeg var innom.

2: Det er halvlangt-langt-ish. Forbi skuldrene.

3: Jeg fletter det så å si hele tiden. Og kurer det. Og bruker hårolje i tuppene.

Schånn. Ha en fin ferie, bloggverdenens supermamma!

muumimamma

15.07.2014 kl.16:36

Ja det er kjempegreit å teste gratis :) Da vet jeg hva jeg kjøper hvis jeg liker det godt nok til å kjøpe det selv :) God sommer!

frodith

15.07.2014 kl.20:34

Jeg har aldri prøvd disse greiene fø nei :-) Men veldig lyst å prøve, og å være med.

1) Jeg har litt tørt, slitt og skadet tror jeg..For mye rettetang...

2) Jeg har vel sånn mellom halvlangt og langt nå :-)

3) Jeg prøver å bruke beskyttelsesspray i det minste, når jeg bruker rettetang, har lovet frisøren å være snill med håret...Jeg tar kur som kan sitte i håret etter det er tørt, en slags spray :- )

God ferie fine Muumimamma <3 klem

mimmimor

16.07.2014 kl.19:43

Pantene er velkjent - liker shampoen deres. Men for å ta spørsmålene dine, slik at jeg kan være med:

1: Hva slags hårtype har du? Tørt, fett, normalt, skadet osv.

Jeg har normalt hår. Det klippes såpass ofte at det ikke er slitt eller skadet.

2: Har du langt eller kort hår?

Håret er halvlangt, men klippes snart litt nærmere kort.

3: Hva gjør du for å beskytte håret ditt mot vær, vind og slitasje?

Absolutt ingenting. Bruker balsam når jeg husker det, noe som er omtrent aldri.

Riktig god sommer til deg :)

muumimamma

16.07.2014 kl.20:10

mitt hår er egentlig sunt og fint, men før jul gjorde jeg den tabben å stripe det.... vipps så ble det tørt og sprøtt. Jeg får floker bare jeg tenker på floker.

muumimamma

17.07.2014 kl.00:57

Jeg skriver deg opp så er du kanskje heldig og vinner en hårolje :) Den fungerer som en slags reparerende kur :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits