Likenshare

Hei! Nå er det en god stund siden jeg blogget. Jeg har rett og slett kommer utav det. Så derfor blir kanskje dette innlegget der som får meg igang igjen :)

Jeg har nemlig blitt sponset via Likenshare av Sangean. Jeg har fått en Sangean  DPR-16 DAB radio som jeg skal teste :) Den har fått sin plass i kjøkkenvinduet mitt, og holder meg med selskap når jeg lager mat :)

En av kriteriene er at jeg blogger min ærlige mening om den. Og helt ærlig: Jeg digger den! Jeg har tidligere hatt en annen DAB radio som jeg ikke var fornøyd med, så skepsisen var tilstede da jeg fikk denne fra Sangean. Men det varte ikke lenge. Størrelsen er akkurat passe, fargen er passe for kjøkkenet mitt, men ikke minst: Lyden er bra! Jeg er litt kresen på lyd, derfor var det det jeg var mest skeptisk til. Men som jeg sa, lyden er bra, og jeg har kost meg gjennom julen med masse matlaging og god musikk på radioen :) Så hvis du går med planer om å kjøpe deg en DAB radio, er denne hvertfall en som jeg trygt kan anbefale, etter å ha prøvd den en måneds tid :)

Én kommentar

Vera Lynn

05.01.2015 kl.23:16

Jeg var på nippet til å kjøpe en av det merket for et par år siden, men det ble et annet merke.... Den ser nå snerten og fin ut, og ingeting er jo bedre enn at det er god lyd i den :o))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits