Enda mere testing

Jeg har fått enda en ting å teste via Likenshare. Denne gangen er det Ulvang som sponser meg med en turtle neck merino ulltopp :) Og gjett om jeg har gått mye med ull i desember! Jeg bruker sjelden ullunderdeler, fordi det klør. Denne klør ikke, og jeg har brukt den både som genser og under annet tøy. Den holder varmen uten at jeg svetter eller føler meg for varm eller klam. Har fra før microfiber undertøy, men når jeg bruker det blir jeg fort klam.

Så denne får toppkarakterer fra meg :) Eneste som kanskje kan gjøres noe med når det gjelder akkurat denne toppen, er å utvide fargeutvalget litt. Det er ikke mange farger å velge i, den jeg fikk er marineblått med knall rosa detaljer. Fin er den, men den matcher ikke hva som helst. Den jeg har fått er den som er i midten på bildet :)

7 kommentarer

Lithanna

05.01.2015 kl.15:17

Oj, men den så jo lekker og comfy ut :)

muumimamma

05.01.2015 kl.15:19

den er kjempedeilig å ha på seg :)

Lithanna

05.01.2015 kl.15:46

Har lenge tenkt å skaffe meg sånn ullundertøy. jeg er jo en frysepinn uten like...:p

frodith

05.01.2015 kl.15:47

Høres ut som noe for meg, for jeg klør jo av alt. Så fint du er i gang med bloggen igjen :-) koselig <3

muumimamma

05.01.2015 kl.19:49

Ja det er jeg også :) Ganske deilig å kunne sitte i en tynn genser, uten behov for å tre på meg en strikkejakke utenpå :) Tror nok jeg kjøper meg en til så jeg har å bytte i :)

muumimamma

05.01.2015 kl.19:50

Ja jeg håper bloggingen får en oppsving nå :) Godt nyttår forresten :)

frodith

05.01.2015 kl.20:14

Godt nyttår ja :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits