Litt oppdatering :)

Siden jeg stoppet bloggingen har det skjedd diverse ting i livet mitt. Ikke negative ting, bare ting :).

I september ble jeg med min datter til London, da hun flyttet dit for å studere internasjonal juss. Eller rettere sagt til Kingston upon Thames. Det er ca 1/2 times togtur fra London. Vi fartet mye rundt og handlet møbler og diverse som hun trengte der. I alt var jeg der 5 dager.

Jeg tok enda en tur dit i midten av desember, tirsdag til fredagstur. Da hadde vi fullt program :) Tirsdagen var vi på teater og så Narnia - Løven, heksa og klesskapet. Onsdag dro vi på julemarkedet i Hyde Park, og torsdagen hadde jeg bestilt bord til oss på Jamie Oliver i Kingston :) I tillegg skulle det handles julegaver :)

Jeg reiste bort med en slunken håndbagasje koffert inni en større koffert, og kom hjem med to sprekkeferdige kofferter. Puh!

Hun ble med meg hjem til jul og var her til i går :) I tillegg kom min eldste og hennes forlovede kjørende fra Oslo på julaften, og min sønn kom, samt mine foreldre. Så vi ble 9 stykker her til middag :) vi måtte rett og slett ut og kjøpe ekstra bord for å få plass til alle rundt bordet!

Kjekt å ha alle ungene her på en gang da :)

Og her er litt bilder fra den siste tiden:

Her bor min datter i London. Fint og rolig strøk :)

Følte meg litt kreativ til Halloween, så jeg skar ut gresskar og bakte avhugde fingre :)

Julemarked i Egersund :)

London, Hyde Park , Julemarked :)

Rosene blomstret i hagen til min datter i London. I Desember!

Kingston upon Thames :)

En mann i gata i Kingston laget denne imponerende hunden av sand :)

Bagasjen på vei hjemover...

Vi laget vinterlandskap på hjørnebordet i stua, siden gubbelille fikk et antikk stabbur av sin far. Han er vokst opp med dette stabburet, som var hans oldemor sitt :)

Godt nytt år!

2 kommentarer

frodith

06.01.2015 kl.06:54

Gy f enn liten oppdatering :-) KOselig med besk i jula og et ekstra bord kan man da ha bruk for :-) Avhugde fingre, det m jeg si :-D Vanlig gjrbakst eller ? ;-)

muumimamma

06.01.2015 kl.08:33

hehe, nei bare kransekakedeig :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits