Endelig KREFTFRI :)

For fem år siden ble jeg operert for brystkreft. Ikke gøy men det måtte til. Jeg har årlig gått til mammografi, og fikk beskjed at de fem første årene er faren for tilbakefall størst, så jeg kan ikke si at jeg er kreftfri før etter fem år. Før det er jeg bare symptomfri.

I dag var jeg til mammografi nummer 5, og det viste absolutt ingenting :) Så nå kan jeg si at jeg er kreftfri :) Jippi!

5 kommentarer

Merevil

30.01.2015 kl.10:56

Hipp hurra for deg! :D Dette var skikkelig gode nyheter, selv om jeg ikke har vrt i tvil om at du ville klare det :)

muumimamma

30.01.2015 kl.11:02

Egentlig ikke jeg heller, men for et r siden fant de noen kalkavleiringer i det andre brystet som i verste fall kunne vre begynnelsen p nye svulster. De stakk lange spryter inn og tok prver av det men fant ingen kreftceller. S jeg har hatt det i bakhodet. Det var heldigvis ikke noe n :)

Solkro

30.01.2015 kl.17:17

Gratulerer , for en godflelse <3

mimmimor

31.01.2015 kl.16:48

S godt det m vre endelig ha ndd den mileplen! En dag ta vare p :)

muumimamma

31.01.2015 kl.18:06

Ja, deilig :) Kan senke skuldrene litt n :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits