Endelig KREFTFRI :)

For fem år siden ble jeg operert for brystkreft. Ikke gøy men det måtte til. Jeg har årlig gått til mammografi, og fikk beskjed at de fem første årene er faren for tilbakefall størst, så jeg kan ikke si at jeg er kreftfri før etter fem år. Før det er jeg bare symptomfri.

I dag var jeg til mammografi nummer 5, og det viste absolutt ingenting :) Så nå kan jeg si at jeg er kreftfri :) Jippi!

5 kommentarer

Merevil

30.01.2015 kl.10:56

Hipp hurra for deg! :D Dette var skikkelig gode nyheter, selv om jeg ikke har vært i tvil om at du ville klare det :)

muumimamma

30.01.2015 kl.11:02

Egentlig ikke jeg heller, men for et år siden fant de noen kalkavleiringer i det andre brystet som i verste fall kunne være begynnelsen på nye svulster. De stakk lange sprøyter inn og tok prøver av det men fant ingen kreftceller. Så jeg har hatt det i bakhodet. Det var heldigvis ikke noe nå :)

Solkro

30.01.2015 kl.17:17

Gratulerer , for en godfølelse <3

mimmimor

31.01.2015 kl.16:48

Så godt det må være å endelig ha nådd den milepælen! En dag å ta vare på :)

muumimamma

31.01.2015 kl.18:06

Ja, deilig :) Kan senke skuldrene litt nå :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits