Oliver blir bedre :)

Det ser ut til at Oliver responderer bra på medisinen sin :) Han er blitt mye kvikkere, og spiser godt. I og med at han tisset overalt og på seg selv, la jeg tisselaken i innhegningen som skulle absorbere det. Og nå har han vært helt tørr i to dager :) Tenker det er deilig for han!

I dag fikk de en boks med dorullkjerner å leke med. Noen av kjernene stappet jeg høy med tørket ringblomst i, andre var tomme. Og så strødde jeg litt pellets oppi boksen . Det er morsomt å se på dem når de står på hodet i boksen på jakt etter godbiter!

2 kommentarer

frodith

11.02.2015 kl.17:21

S lurt med tisselakenet :-) Og godt hre han er bedre :-) Hvem av dem er han? Den fremste lille?

muumimamma

11.02.2015 kl.17:25

jepp, han er den forreste :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits