Oliver blir bedre :)

Det ser ut til at Oliver responderer bra på medisinen sin :) Han er blitt mye kvikkere, og spiser godt. I og med at han tisset overalt og på seg selv, la jeg tisselaken i innhegningen som skulle absorbere det. Og nå har han vært helt tørr i to dager :) Tenker det er deilig for han!

I dag fikk de en boks med dorullkjerner å leke med. Noen av kjernene stappet jeg høy med tørket ringblomst i, andre var tomme. Og så strødde jeg litt pellets oppi boksen . Det er morsomt å se på dem når de står på hodet i boksen på jakt etter godbiter!

2 kommentarer

frodith

11.02.2015 kl.17:21

Så lurt med tisselakenet :-) Og godt å høre han er bedre :-) Hvem av dem er han? Den fremste lille?

muumimamma

11.02.2015 kl.17:25

jepp, han er den forreste :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits