Blink blink blink :)

For en liten stund siden fikk jeg pakke i posten fra Likenshare.no.

Den inneholdt tre bokser med Blink  tyggegummi med forskjellig smak som jeg skulle teste. Jeg har bare bilde av to bokser her, for min datter fikk den røde boksen med jordbærsmak. Den ble alt for søt for meg. Hun har dessverre kastet den tomme boksen.

Som sagt så er det tre smaker. Den røde er typisk ungdomstyggis, med en søt kunstig jordbærsmak. Ikke noe for meg, men min datter og vennene hennes likte den godt.

Den blå har en ganske kraftig peppermyntesmak. Og smaken sitter lenge i. Jeg syns den er god, men kanskje en litt rar konsistens, omtrent som caroxin som man før fikk kjøpt på apoteket. Samme konsistens på alle tre sortene.

Den grønne har en mildere smak, spearmint. Ypperlig hvis man vil ha frisk pust uten at det blir for sterkt.

Alt i alt er jeg fornøyd.  Man kan jo ikke forvente at alle liker samme smak. Greit at det er forskjellige smaker. Jeg kunne også ha tenk meg en variant med tropisk frukt eller lakris.

Blinkscore 4 av 5 blink :)

n kommentar

frodith

04.03.2015 kl.18:52

Den grnne sperarminten hrtes deilig ut synes jeg :-) Hper du har fine dager Muumi <3

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits