Likenshare

Liker du å teste produkter hjemme i fred og ro uten å måtte betale for det?

Da er kanskje dette noe for deg?

LikenShare lar deg prøve varer og tjenester helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å motta e-poster med tilbud om å teste produkter, som du takker ja eller nei til, etter hvor interessant det er for deg. Og så må du dele din mening om produktet på Facebook, Twitter eller blogg.

Og det du får teste kan være hva som helst. Fra en pakke tyggis f.eks, til større dyrere ting. Alt får du til odel og eie. Jeg har f.eks fått Ulvang langermet ulltrøye i merinoull til 549,- og en DAB radio til 1000,- helt gratis mot at jeg skrev et blogginnlegg om produktene :) Lettvint, ikke sant?

I dag kommer denne i posten fra Likenshare :)

Høres det spennende ut? Klikk deg inn på banneret og meld deg inn du også :)

3 kommentarer

frodith

18.03.2015 kl.07:38

Det virker jo litt fristende faktisk. Skal se mer på det :-)

muumimamma

18.03.2015 kl.10:23

Ja jeg har fått testet massevis av kjekke ting :) Jeg syns det er helt supert :)

Siv Svanem

18.03.2015 kl.19:06

(-:

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits