Konfirmasjonen overstått :)

Dagen gikk bra og konfirmanten var godt fornøyd.

Det ble god mat og fine taler, en av talene var tilogmed så rørende at det ikke var et tørt øye i salen :)

Konfirmanten bar en 70 år gammel sunnmørsbunad (jeg trodde den var ca 50) som hennes farmor sydde, sannsynligvis til sin egen konfirmasjon. Hun hadde nok vært veldig stolt av Julie og at hun hadde hennes bunad på seg :)

På søndag var vi ute med fotoapparatet, og tok bilder av henne. Og her er noen av de jeg tok.
(Jeg har avfotografert fra pc-skjermen til mobilen, så kvaliteten er så som så, men jeg syns ikke de ble så verst for det )

4 kommentarer

frodith

05.05.2015 kl.17:52

Utrolig fin bunad hun hadde, og sikker på hennes farmor hadde vært veldig stolt :-) Og at Julie var stolt selv, av å bære den. Nydelig jente du har :-)

muumimamma

05.05.2015 kl.18:05

tusen takk :) Ja hun er en fin jente :)

lithanna

05.05.2015 kl.18:17

Gratulerer og så fin da!:)

muumimamma

05.05.2015 kl.18:40

takk :) Ja, jeg er bra stolt av henne :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits