Om Oliver og Tuffsan

Tidligere fortalte jeg om Oliver som var syk.  Han ble tilsynelatende frisk, men så ble han veldig syk igjen.  Han ble mer og mer lam i bakbeina, og klarte ikke annet enn å dra dem etter seg. Forparten var frisk og fin, veldig oppvakt og nysgjerrig, og appetitten på topp. Men etter å ha gitt ham lang tid til å vise bedring, hvor jeg måtte dusje og føne han 2 ganger daglig, lot jeg han slippe. (Pelsen ble full av urin og avføring, og han klarte ikke stelle seg selv)

Her er siste bildet av han, der han henger over matskålen sin

Og etter han satt Tuffsan igjen alene. Hun fikk kaninbamsen som trøst, men savnet Oliver veldig. Så nå har hun flyttet fra meg, til Lyngdal, for det har hun fått en ny venn :)

Det er litt tomt etter dem. Jeg forventer enda å få kaniner springende mot meg når jeg kommer inn i stua, og jeg tar meg i å ha lyst til å plukke og kjøpe både det ene og andre fordi jeg vet at kaninene liker det. Men det går vel over snart.

I stedet for å ha kaniner selv, skal jeg stille som kanin-nødhjem for dyrebeskyttelsen :)

3 kommentarer

frodith

05.05.2015 kl.17:59

Uff, det var jo trist da, men bedre den fikk slippe nr det ikke var bra med den. Og den andre mtte flyte alts, og det var ogs lurt for de er vel litt sosiale? S fint du skal vre fosterhjem da :-)

muumimamma

05.05.2015 kl.18:06

Ikke fosterhjem, bare kortvarig ndhjem til et fosterhjem er funnet :)

muumimamma

05.05.2015 kl.18:09

Jeg kunne ftt en venn til henne her ogs, men ryggen min tler ikke alt ekstra arbeid med ha kaniner, det er faktisk mye mer arbeid enn mange tror.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits