Beredskapshjem :)

For en stund tilbake måtte jeg avlive min lille Oliver (kanin), og hans kjære Tuffsan (også kanin) ble sittende igjen alene.

Jeg fant et nytt hjem, med en ny venn til henne, og ble sittende igjen med en diger kaningård uten kaniner.

Derfor bestemte jeg meg for å bli beredskapshjem for dyrebeskyttelsen. Og allerede har jeg en liten kaninfrøken hos meg. En nydelig hvit og grå liten dame på 1-2 år som antagelig er født ute, og har bodd ute hele sitt liv. Hun har holdt seg ved sykehuset i en evighet, og på tirsdag ble hun fanget inn. Hun skal være her til slutten av helga, for da står fosterhjem klar til henne.

Søt liten dame, hva?

Nå får jeg hvertfall gjort litt nytte for meg, blir nok mange kaniner her i tiden som kommer :)

3 kommentarer

frodith

22.05.2015 kl.08:03

S smart at du ble beredskapshjem :-)

Iselin Rene

22.05.2015 kl.08:37

S ste :)

muumimamma

23.05.2015 kl.17:49

ja det er jo greit kunne bruke kaningrden, siden den frst str der :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjrlighet for vesker! (PS: N er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt f ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforseprsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for ogs :) Hvis du bare er ute etter venner p vennelista som kan bidra til at du nr topplista, trenger du ikke sprre meg. Vennskap skal vre gjensidig... s var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits