Beredskapshjem :)

For en stund tilbake måtte jeg avlive min lille Oliver (kanin), og hans kjære Tuffsan (også kanin) ble sittende igjen alene.

Jeg fant et nytt hjem, med en ny venn til henne, og ble sittende igjen med en diger kaningård uten kaniner.

Derfor bestemte jeg meg for å bli beredskapshjem for dyrebeskyttelsen. Og allerede har jeg en liten kaninfrøken hos meg. En nydelig hvit og grå liten dame på 1-2 år som antagelig er født ute, og har bodd ute hele sitt liv. Hun har holdt seg ved sykehuset i en evighet, og på tirsdag ble hun fanget inn. Hun skal være her til slutten av helga, for da står fosterhjem klar til henne.

Søt liten dame, hva?

Nå får jeg hvertfall gjort litt nytte for meg, blir nok mange kaniner her i tiden som kommer :)

3 kommentarer

frodith

22.05.2015 kl.08:03

Så smart at du ble beredskapshjem :-)

Iselin Renée

22.05.2015 kl.08:37

Så søte :)

muumimamma

23.05.2015 kl.17:49

ja det er jo greit å kunne bruke kaningården, siden den først står der :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits