Ferie og alkkohol...

Drikker du alkohol på ferie med barna dine tilstede? Det gjør jeg. Gjerne et helt glass!  Akkurat som jeg gjør kanskje 5-10 ganger i løpet av resten av året.
Og det er helt greit syns jeg. Barn har bare godt av å se at foreldre viser måtehold med alkohol, også på ferie.
Klarer man ikke det, burde man kanskje heller vurdere å feriere uten barna? La dem reise på leir heller, eller feriere med besteforeldrene eller noe?

Mange barn gruer seg til ferien, for da friker mamma og pappa helt ut. De drar med seg barna til Syden, eller på camping, og drikker masse og blir bare vemmelige og ekle. Mens barna blir overlatt til seg selv, flaue og nedverdiget av foreldrenes oppførsel...

Hva mener du om familieferie og alkohol?

4 kommentarer

frodith

04.07.2015 kl.23:59

Unger merker LETT om voksne har fått i seg litt for mye, det er noe som ikke er som det skal. Jeg mener man aldri skal drikke for mye når barn, et glass sånn av og til som du beskriver her er noe helt annet :-)

Siv Svanem

05.07.2015 kl.08:57

Jeg ville aldri være påvirket av alkohol rundt mine barn.

Cecilie Austvik

24.10.2015 kl.21:32

Hei! :-)

Jeg kom over akvarellmalingene dine, og ble helt satt ut over hvor fine de var! Du er virkelig et talent.

Jeg vet ikke om du ser på maleriene dine som veldig personlige, men jeg lurer likevel på om du tilfeldigvis har lyst til å male et bilde av meg og kjæresten min? Hadde virkelig satt pris på dette. :)

Gjerne send meg en mail om du er interessert. :)

Tusen takk på forhånd!

Cecilieaustvik@live.com

muumimamma

24.10.2015 kl.22:23

Gosh! nå blir jeg helt satt ut her, og veldig beæret. Nå er det veldig lenge siden jeg har malt akvarell da, og portretter er kanskje ikke det jeg er mest stødig på får man si. Jeg aner ikke om jeg vil få det til altså, men hvis du vil kan jeg sikkert prøve. Og kan evt prøve med akryl om jeg ikke får det til i akvarell. Du må gjerne sende meg et bilde på bjelg@online.no, så la jeg se om jeg får til noe :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits