Bryllup, som tiden går!

Den 4 september fløy jeg til Oslo tidlig om morgenen. Min eldste datter skulle gifte seg på tinghuset i Lillestrøm :) Siden vi skulle reise til bryllupsfesten. Som skulle foregå i oktober, hadde vi blitt enige om at vi droppet vielsen. Det er jo langt å reise for 1/2 time.

Vel. Jeg bestemte meg for å overraske brudeparet. Jeg sendte melding om at tankene mine flyr gjennom luften og er der med dem, men at min formiddag ble et kaffetreff med to damer. Jeg sa selvfølgelig ikke noe om at min kaffedate var i Oslo :)
Og FOR noen lange fjes da jeg kom til vielsen likevel! Det ble en fantastisk dag før jeg måtte fly hjem igjen :)

Så ble det tur igjen den 7. oktober. I bobil denne gangen. Først til Risør, og dagen etter til Skarnes og videre til Enebakk, hvor min datter bor. Vi kom tidlig for å hjelpe med å gjøre i stand til bryllupsfesten :) Og siden vi skulle gi penger i gave, ville jeg gi noe som varer livet ut i tillegg. Det ble et symbolsk maleri, med inspirasjon fra et blide jeg har sett på nett. Det symboliserer at de må bli gamle og grå sammen , uansett hvor mange stormer livet har i vente for dem:

Det satte de veldig pris på :(

Og her er min flotte datter og svigersønn på sin store dag :)

5 kommentarer

frodith

24.10.2015 kl.23:39

Fint brudepar, og aller finest bilde ditt. Det var nydelig muumii :-)

muumimamma

24.10.2015 kl.23:42

frodith: Takk takk Frodith :) Jeg kan love at jeg var stolt mamma :)

MOONBEAMSCORNER

25.10.2015 kl.00:14

Så herlig at du overrasket dem da, og spesielt på en slik viktig dag :) Og ikke minst for et flott bilde du har laget da, noe å ha for all fremtid, og som minner dem om deg, noe som jo er ekstra kos når en bor langt fra hverandre :)

muumimamma

25.10.2015 kl.00:24

Tusen takk :) Jeg måtte jo bare se min datter tre inn i ekteskapet, ville vært trist å ikke oppleve det :) Og trist for henne også å ikke ha noen av sine nærmeste der

Siv Svanem

25.10.2015 kl.09:23

Regner med at både brudeparet og mor var fornøyd med at du kunne delta. Flott brudepar foresten.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits