Hei! Lenge siden!

Nå har jeg hatt en laaaang pause fra bloggen min. Har gjort mye siden sist :)

I november f.eks, en uke før terroren i Paris, da var jeg i Paris


Eiffeltårnet by night :)
 


Notre Dame


Moulin Rouge


På toppen av Eiffeltårnet :)
 

Jeg er veldig glad for at jeg ikke valgte  uka etter for å reise til Paris da!

Tok en tur til Århus i desember, og der testet jeg ut det kuleste parkeringshuset ever!Her har vi kjøtt bilen inn i en bås, og svosj, så forsvant den ned i gulvet! Så var det klart til neste bil. Og da vi hentet den, kom den opp i en helt annen bås. Morsomt :)

Det var det for nå, jeg må køye. Natta!

 

6 kommentarer

muumimamma

03.03.2016 kl.14:41

Siv Svanem: Takk :)

Siv Svanem

03.03.2016 kl.08:32

Velkommen tilbake.

muumimamma

03.03.2016 kl.14:45

Vera Lynn: Takk :) Var en flott tur ja. Jenter sammen med min datter i London. Vi tok toget fra London til Paris og koste oss der i 1 1/2 døgn før vi tok toget tilbake :)
Håret er på vei tilbake nå, jeg klippet det kort fordi det var så slitt etter noen gamle striper. Orket ikke at det tovet seg sånn. Men savner det lange håret.

Vera Lynn

03.03.2016 kl.13:46

Det hørtes ut som en veldig fin tur :o)), og velkommen tilbake. Så fin du var med kort hår :o))

muumimamma

03.03.2016 kl.17:18

frodith: nåh, Ikke akkurat nyklipt.. tok det i oktober, og nå er det på vei ut igjen :) luggen rekker ned til under nesa nå :)
Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men det blir oftere enn det har vært siste året hvertfall :)

frodith

03.03.2016 kl.16:18

Paris er flott :-) Jeg har også vært der, og på de stedene :-) KOselig å se deg tilbake igjen. Det er bare å komme seg i gang igjen muummi :-) Og nyklippet er du eller? Fin :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits