vi lever i et samfunn av overflod.

Vi har nettopp pusset opp to bad og stua, og i den prosessen måtte vi pakke vekk masse ting mens vi holdt på. Nå som vi er ferdige, innser jeg at jeg ikke savner noe særlig av det som er pakket bort. Det står i esker og sekker på et rom, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med alt. 

Det betyr jo egentlig bare at vi ikke trenger det. Og nå har vi ryddet i klesskapet, og fullt en hel diger sekk med klær. Hvorfor kjøper vi så masse som vi egentlig ikke trenger? Det var t.o.m to gensere og en bukse med lappen fra butikken på som gikk rett i sekken. Nesten så jeg skjemmes. Men det er vel sikkert noen som blir glade for flotte nye klær på Fretex da :)

2 kommentarer

frodith

05.03.2016 kl.13:06

Veldig lurt med klær til Fretex da :-) Men det er helt sant, vi har for mye :-P

annebe

05.03.2016 kl.16:08

Har noen skuffer og skap jeg ikke har vært i på flere år...så trenger tydeligvis ikke stort av det som er der :)) Noen ganger må jeg bare kvitte meg med noe..men det er vanskelige greier..fint når andre kan få nytten av det da :)) Fin lørdag videre :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits