Litt imponert av meg selv!

Jeg var ganske sikker på at etter en 3 ukers lat ferie på Gran Canaria, og masse styggevær i august, ville kondisen min være på bunn nå. Jeg klarte nemlig å opparbeide meg en brukbar kondis før ferien, da jeg i løpet av 1 1/2 mnd var på 9 fjellturer og 4-5 lange turer rundt diverse vann i områder. I ferien ble det lite og ingenting trim pga varmen.

Men nå i august og september  har jeg fartet både hit og dit på fjellturer. Tilogmed  noen som er klassifisert som krevende! 7 stykker er det blitt etter midten av august. 

Her er noen bilder fra turene våre:

 Liten fjelltopp, Sygno i Sandnes 21 aug

 Dalsnuten i Sandnes 29 august

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lyseheiene fra Skrøylå i Lysefjorden til Vinddalen i Forsand 4 sept. Denne turen var sinnsykt hard og krevende! Vi brukte 7 timer over fjellet og måtte gjennom 4-5 km gjørmte traktorvei, 1 km myr, og deretter bratt steinete sti i 5-6 km til. Måtte også av med sko og strømper og vasse til knes i et par elver..

 Over fjellet ved Moi til Gursli gruver 18 september 

 Vallresknuten ved Giljastølen 24 september. Dette er hittil høyeste tur, 885 moh. Og jeg ble ikke sliten engang! Ikke verst!

 Kjølleknuten  i går 25 september.  Det blåste stikker og strå og jeg holdt flere ganger på å blåse over ende.

Det er morsomt  å gå på flelltopper. Og enda morsommere er det at formen blir bedre og vekta går nedover. Vond rygg og vonde knær må jeg visst bare leve med, men hvis jeg tar masse smertestillende en stund før avreise  og har med meg knestøtter og varmebelter til ryggen, så klarer jeg meg overraskende bra  :) Det gir i allefall en enorm mestringsfølelse å ha gjennomført  disse turene. Neste mål er Stranddalshytta  før snøen kommer. Jeg gikk dit i 2011, og den gangen var det utrolig  slitsomt etter å ha vært gjennom masse cellegift og stråling... og ikke minst var jeg nesten 100 kg tung! Nå har jeg nesten 20 kg mindre å dra på. Så det blir gøy å se om jeg ikke klarer å nyte turen denne gangen :)

3 kommentarer

muumimamma

26.09.2016 kl.21:33

frodith: Det er jeg :) Det er nesten så jeg begynner å planlegge fjelltoppferie til sommeren. Reise rundt i norge og gå på fjell rundt omkring :) Det hadde vært noe!

frodith

26.09.2016 kl.20:46

Det ser herlig ut muumi :-)Fjelltur er topp. Du kan være stolt :-)

Siv Svanem

27.09.2016 kl.10:41

Flotte turer og kondisen tar seg nok opp igjen.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

49, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt. PS: Bildene mine er MINE. Jeg synes ikke det er greit at noen forsyner seg med dem og bruker dem uten å spørre om lov.

Kategorier

Arkiv

hits